Oletko kaksikielinen, iloinen ja saat asioita tapahtumaan? Tule työskentelemään kanssamme!

18.7.2022

Asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi hyvässä tasapainossa. Työpäiväsi verkkokaupassa voi koostua monesta eri asiasta, jossa kontakti asiakkaisiin on keskeistä.

Anna Haggblom

Meillä on ihana ja vapaa tunnelma. Teemme hyvää työtä ja joka päivä panostamme myös itsemme ja yrityksen kehittämiseen. Aveo perustettiin vuonna 2006, viime vuonna teimme paljon mahtavia ennätyksiä. Verkkokauppa-alustaan on käytetty uusinta tekniikkaa ja on yksi nopeimmista verkkokaupoista tällä hetkellä.


Sisustusverkkokauppamme keskittyy tapetteihin, akustiikkaan ja muuhun sisustukseen. Asiakkaamme ovat ensisijaisesti verkossa, mutta otamme asiakkaita vastaan ​​myös myymälässämme ja näyttelytilassamme paikan päällä Komossassa.


Sinulta, joka etsimme haluamme:

 • että olet kaksikielinen
 • että sinulla on helppo tehdä päätöksiä
 • että voit palvella asiakkaita niin, että he tuntevat olonsa todella nähdyksi. (Chat, puhelin, sähköposti) Tavoitteenamme on tarjota maailmanluokan asiakaspalvelua.
 • että olet kiinnostunut sisustamisesta, on tietoa sisustussuunnittelusta, tapeteista ja verkkokaupasta
 • olet avoin ja joustava ja haluat kehittyä.
 • että pystyt käymään töissä Vöyrin Komossassa. Sinun ei tarvitse olla paikalla päivittäin - etätyöt sopivat meille puolen vuoden perehdyttämisjakson jälkeen. 

Uskomme vakaasti siihen, että oma hyvinvointi on todella tärkeää, jotta voisimme tehdä mahdollisimman hyvää työtä. Me ymmärrämme myös sen, ettei kukaan pysty suorittamaan sataprosenttisesti joka päivä. Energiatasot vaihtelevat ja välillä voimme sen vuoksi tehdä yhden lisätunnin töitä tai pitää vapaapäivän. Meillä sesongit vaihtelevat ja kiireisimpinä aikoina autamme toisiamme ja tsemppaamme kovasti, jotta saadaan kaikki tehtyä. Meidän tiimissä on sekä aamu- että iltaihmisiä ja otamme tämän huomioon, kun suunnittelemme toimintaamme. Meillä täysi työviikko tarkoittaa käytännössä 96 %, koska aina perjantaisin teemme lyhyemmän päivän. PAM:n työehtosopimuksen mukainen palkanmääritys sekä henkilökohtainen lisä.

Haluamme, että työroolisi ja persoonallisuutesi sopivat yhteen. Siksi onkin tärkeää tuntea itsensä. Missä olen hyvä ja missä olen huono? Miten opin parhaiten? Emme siis etsi tyyppiä, joka on hyvä kaikessa! Emme todellakaan. Meidän tiimissä on tyyppejä, jotka ovat loistavia viestinnässä, järjestelmällisyydessä, verkkokaupassa, luovuudessa, myynnissä, jne. Mutta meillä on yhtälailla myös tyyppejä, jotka ovat heikkoja juurikin näissä samoissa asioissa. Eikä se haittaa ollenkaan, kunhan tiedämme sen.


Tarjoamme:

 • Työpaikan kasvavassa yrityksessä, joka toimii tulevaisuuden alalla
 • Joustavaa ja vaihtelevaa työtä, mahdollisuus työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat! (Max 96%)
 • Iso mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää
 • Koulutus työnkuvan ja tarpeesi mukaan
 • Mahdollisuus työskennellä etänä
 • Työpaikka maaseudulla, lähellä ihania luontopolkuja ja hiihtolatuja

Kaikki kaipaavat positiivista ilmapiiriä ja koko tiimi kantaa vastuun tämän luomisesta. Juhlistamme pieniä edistysaskelia ja näemme toisemme. Olet valmis tekemään sen eteen töitä, että me kaikki viihtyisimme tiimissä. Hae työpaikkaa, mikäli olet samaa mieltä näistä asioista ja koet, että voisit sopia meidän tiimiimme.


Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Aveon perustajaan Anna Häggblomiin, puh. 050-5740420. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen anna@aveo.fi Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lue lisää Aveo-yrityksestä täältä (klikkaa linkkiä).