Referenssit

X
Aveo vastasi ABB Protection & Connection osaston tilojen suunnittelusta ja projektimyynnistä. Pitkästä avokonttoritilasta toivottiin valoisaa ja raikasta kokonaisuutta seuraten ABB:n brändiä. Löydettyämme toimiva konttorilogistiikka alkoi täydellinen remontti, joka toteutettiin lattiasta kattoon, aina kalusteista tekstiileihin ja kasveihin. Erityistä huomiota materiaalivalinnoissa kiinnitettiin avokonttorin akustiikkaan ja lopputuloksena syntyi toimiva akustinen kokonaisuus. Valoisa sisustus pienine värikkäine yksityiskohtineen luo miellyttävän työympäristön jossa työntekijät viihtyvät.
X
Aveo suunnitteli ABB:n aulaan uuden ilmeen. Tähän tilaan haluttiin modernia ja selkeää linjaa, pienellä japanilais-vivahteella. Aula poikkesi tyyliltään muista ABB:n tiloista jonkun verran. Tilassa lattia ja katto olivat ainoat jotka jäivät ennalleen, värimaailmaa ja inspiraatiota ammennettiin ABB:n brändin mukaisesti, mutta myös viereisellä seinällä olevasta suuresta kaupunki taulusta. Kalusteet haluttiin rennon lounge tyylisiksi, joissa voi pitää kahvitaukoja ja pieniä palavereita.
X
Yhdessä Folkhälsanin kanssa olemme suunnitelleet sisustuksen Vaasan keskustassa olevaan Folkhälsantaloon. Osa tiloista on monen eri ikäryhmän käytössä mikä asettaa tiettyjä vaatimuksia myös sisustukselle. Materiaalien tulee olla erityisen kulutuksenkestäviä, designin ajatonta ja kalustuksen joustavaa. Uusissa tiloissa on näkyvissä myös Folhälsanin laaja väriskaala.
X
Suunnittelimme Wasa Dredgingin toimitilat Raastuvankadulla. Toimitilat sijaitsevat upeassa vanhassa Wasaborgin talossa keskellä Vaasan keskustaa. Saimme suunnitella L-mallisesta tilasta uuden laajennusosan, johon kuuluu kolme työhuonetta, taukotila, eteinen, käytävä sekä showroom/neuvotteluhuone. Tilat suunniteltiin työntekijöiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti - ottaen huomioon akustiikan, valaistuksen, ergonomian, muunneltavuuden sekä yrityksen imagon. Kohde on ainutlaatuinen sen arkkitehtuurin vuoksi, mutta nyt myös Aveon aistiympäristösuunnittelun vuoksi.
X
Anvian toimistotilat Vaasassa olivat uudistuksen tarpeessa niin pintojen kuin kalusteiden osalta. Uudistus suunniteltiin ja toteutettiin vastaamaan yrityksen graafista ilmettä, unohtamatta käytännöllisyyttä ja muunneltavuutta. Projekti kattoi vastaanoton, osan työtiloista sekä useita neuvotteluhuoneita.
X
Vaasassa taloushallinnon palveluja tarjoava Strands siirtyi uusiin toimistotiloihin. Samalla ajankohtaiseksi tuli tilojen remontointi ja uusien kalusteiden hankkiminen. Aveon sisustussuunnittelijoiden tekemässä suunnitelmassa panostettiin akustiikkaan ja valaistukseen, joiden avulla luotiin hyvinvointia edistävä toimistoympäristö. Sisustus on valoisaa, raikkailla yksityskohdilla.
X
Vaasan Sokos Hotelliin suunniteltiin ja toteutettiin Kvarken kokoustila, joka sai inspiraationsa Maailman perintökohteesta: Merenkurkun saaristosta. Sisustuksesta voit tunnistaa lainehtivat jäälautat, sinisen meren, istuintyynyiksi naamioidut kivet sekä laiturin. Kokoustilan suunnittelussa on huomioitu mahdollisuus taukojen pitämiseen samassa tilassa. Tunnelmaa tehokkaan kokouksen ja rennon tauon välillä saadaan vaihdettua helposti valaistuksen ja muuttuvan äänimaailman avulla.
X
Vaasalaisen mainostoimiston työtilat suunniteltiin vastaamaan yrityksen tarpeita ja imagoa. Suunnittelun tavoitteena oli luoda luova työympäristö, jossa luonto olisi lähellä ajatuksia herättämässä. Tiloissa sijaitsee henkilökunnan työpisteet, neuvottelutila sekä loungetila, jossa voidaan pitää rennompia ideointikokouksia asiakkaiden kanssa. Asiakkaalle suunniteltiin uudet seinäpinnat, akustiikka, tekstiilit sekä kalusteet.
X
Lakea laajensi toimitilojansa Seinäjoen SPR-talossa ja luovutti vastuun sisustussuunnittelusta Aveolle. Rakennusliikkeellä oli toiveena persoonalliset tilat, joiden kalustuksessa huomioitaisiin erityisesti vaatimukset suurten kohdepiirustusten käsittelyyn. Tiloihin suunniteltiin uudet pintamateriaalit, valaistus ja kalusteet. Uudistetut tilat sisälsivät muun muassa neuvotteluhuoneen, toimistotiloja sekä wc:t.
X
Inteno Netmedian pääkonttori Vaasassa koki täydellisen muodonmuutoksen Aveon suunnittelija- ja rakentajatiimin käsissä. Pitkä ja kapea tila jaettiin kolmeen eri tilaan: työtilaan, loungeen ja neuvottelutilaan, mikä loi erityisiä haasteita sekä valaistukselle että akustiikalle. TIlat erotettiin toisistaan lasiseinillä valon kulun takaamiseksi ja kattoon asennettiin akustiikkalevyjä työ- ja neuvottelurauhan varmistamiseksi. Toimistossa uusittiin sekä pintamateriaalit, kalusteet että valaistus ja tekstiilit. Punainen aksenttiväri haettiin yrityksen logosta, jotta tilat vastaisivat fyysiseltä olemukseltaan yrityksen graafista ilmettä.
X
Opsecin tilat Seinäjoen Rytmikorjaamolla olivat pientä uudistamista vailla. Toimitilojen haaste suunnittelulle oli vähäinen neliömäärä, jonka tuli riittää sekä neuvottelutilaksi että työhuoneeksi. Hankkimalla muuntautumiskykyiset kalusteet, jotka toimisivat monessa eri tarkoituksessa, saatiin asiakkaan toive tarkoituksenmukaisista tiloista toteutettua. Suunnittelussa huomioitiin myös yrityksen tunnusvärit sekä lattiassa näkyvä historia. Tilat ovat ennen toimineet postiautovarikkona.
X
OK Perinnän uudet toimitilat vanhoissa kasarmin koulutustiloissa loivat vaatimuksia tehokkaalle avokonttorisuunnittelulle. Tilat kokivat täydellisen muodonmuutoksen, ja avainsanoja prosessin aikana olivat äänenvaimennus, muuntelukyky sekä tilojen yhtenäistäminen yrityksen muun ilmeen kanssa. 1600m² kattoivat useita avokonttoreita, neuvottelutiloja, sosiaalitilat sekä tilat kruunaavan auditorion.

Tilaa ilmainen ja inspiroiva tilakartoitus tai jätä yhteydenottopyyntö.

info@aveo.fi
010 322 3600