Referenssit

X
Silmäasema sijaitsee Vaasan keskustassa historiallisessa ja näyttävässä Wasaborgin talossa. Aveolla oli kunnia päästä suunnittelemaan Silmäaseman laajennettavaa liiketilaa ja käyttöön otettavaa kellaritilaa. Raikkaus ja valoisuus olivat suunnittelun lähtökohtana, jotka jatkuvat läpi koko myymälän unohtamatta Silmäaseman tunnettua lilaa väriä, joka pidettiin hillittynä mm. tekstiileissä ja palvelutiskin takana seinässä pilkottavassa värivalossa. Laajennusosassa haluttiin kunnioittaa talon historiikkiä tuomalla sitä esiin yksityiskohdilla. Tilaa korostettiin pirteän tapettiseinän voimin. Kellaritilaan suunniteltiin toimisto ja neuvottelutila. Tilan tunnelma on rakennettu siihen tilaan sopivaksi, kellarinomaiseksi, mutta kuitenkin valoisaksi kokonaisuudeksi, jossa työnteko on sujuvaa ja kokoustaminen sekä asiakasiltojen järjestäminen on miellyttävää.
X
Dermoshopin laajentaessa tuotevalikoimaansa meikkituotteilla tarvittiin vastaanottoaulaan uusille tuotteille tila, joka selkeästi erottuisi yrityksen muusta tuotevalikoimasta. Sisustuksessa toistettiin tuotteiden muotoilussa käytettyjä mattamustia ja kiiltäviä yksityiskohtia yhtenäisen ilmeen luomiseksi. Tuotehyllyjen taakse asennetun verhon avulla muuntuu tila helposti valokuvastudioksi.
X
Anvian myymälätilat Seinäjoella vaativat uudistamista vastatakseen yrityksen vaatimuksiin muuttuvista myyntituotteista sekä toimiakseen viihtyisänä ympäristönä niin asiakkaille kuin työntekijöille. Suunniteltavat myymälätilat olivat suuruudeltaan noin 130m², jotka sisälsivät mm. työpisteitä ja myyntitiskejä, erilaisia tuote- ja esitehyllyjä sekä asiakkaiden odotustilat.
X
Värimiesten Seinäjoen liiketilojen yhteydessä olevat henkilökunnan tilat ja neuvottelutilat suunniteltiin ja remontoitiin täysin. Asiakkaan toiveena oli henkilökunnan tiloissa huomioida yrityksen logossa ilmenevä punainen sävy ja aikaansaada raikas ympäristö henkilökunnalle. Neuvottelutilasta toivottiin sen sijaan kodikkaampaa ja runsaan tummansävyistä. Neuvottelutilojen akustiikkaa parannettiin 3D-paneelilla, joka maalattiin suunnittelijan värisuunnitelman mukaiseksi.

Tilaa ilmainen ja inspiroiva tilakartoitus tai jätä yhteydenottopyyntö.

info@aveo.fi
010 322 3600