Referenssit

X
Tämä keittiö koki suuren muodonmuutoksen uusien keittiökalusteiden, pintamateriaalien ja valaistuksen avulla. Moderni, valkoinen mutta silti lämminhenkinen keittiö syntyi toimivassa yhteistyössä Aveo Bygg Rakennuksen ja Vaasan Puustellin kanssa. Laadukas kalustekokonaisuus viimeisteltiin kodikkailla tekstiileillä ja ilmettä antavilla valaisimilla. Mitä olisikaan toimiva keittiösuunnittelu ilman monipuolista valaistussuunnittelua?
X
Svenska Handelshögskolan sai uuden ilmeen ruokailu- ja opiskelutiloilleen Vaasassa. Kauppakorkeakoulun tilat uusittiin mm. raikkailla kalustevalinnoilla, joissa kiinnitettiin huomiota kestävyyteen sekä laatuun. Opiskelijoille luotu ryhmätyötila on inspiroiva ympäristö sekä yksityiseen että tiimityöskentelyyn. Tämä näyttävä kokonaisuus on luotu runsaan materiaali- ja värikirjon avulla, lopputuloksena kuitenkin harmoninen sisustus.
X
Laadimme sisustussuunnitelman kauniiseen Jämerä kivitaloon Seinäjoen asuntomessuille 2016. Sisustuksen avainsanoina toimivat laadukkuus, kestävyys ja toimivuus. Talon sisustus seuraa yhtenäistä linjaa kaikissa tiloissa, niin valaistuksen, pintamateriaalien kuin tekstiilien avustamana.
X
Ammattikorkeakoulun Yrkeshögskolan Novian Vaasan Wolffintien toimipisteen auditorion, aulan sekä yhden opiskelutilan muutoksessa haluttiin luoda raikkaampi ja modernimpi oppimisympäristö, joka on muunneltavissa erilaisiin luento- ja koulutustilaisuuksiin. Entuudestaan toimivien ratkaisujen ympärille laadittiin värikäs ja korkealaatuinen sisustussuunnitelma uusien värien, kalusteiden, tekstiilien ja osittaisten pintamateriaalien avulla – lopputuloksena viihtyisä ja inspiroiva kouluympäristö!
X
Aveo vastasi ABB Protection & Connection osaston tilojen suunnittelusta ja projektimyynnistä. Pitkästä avokonttoritilasta toivottiin valoisaa ja raikasta kokonaisuutta seuraten ABB:n brändiä. Löydettyämme toimiva konttorilogistiikka alkoi täydellinen remontti, joka toteutettiin lattiasta kattoon, aina kalusteista tekstiileihin ja kasveihin. Erityistä huomiota materiaalivalinnoissa kiinnitettiin avokonttorin akustiikkaan ja lopputuloksena syntyi toimiva akustinen kokonaisuus. Valoisa sisustus pienine värikkäine yksityiskohtineen luo miellyttävän työympäristön jossa työntekijät viihtyvät.
X
Aveo suunnitteli ABB:n aulaan uuden ilmeen. Tähän tilaan haluttiin modernia ja selkeää linjaa, pienellä japanilais-vivahteella. Aula poikkesi tyyliltään muista ABB:n tiloista jonkun verran. Tilassa lattia ja katto olivat ainoat jotka jäivät ennalleen, värimaailmaa ja inspiraatiota ammennettiin ABB:n brändin mukaisesti, mutta myös viereisellä seinällä olevasta suuresta kaupunki taulusta. Kalusteet haluttiin rennon lounge tyylisiksi, joissa voi pitää kahvitaukoja ja pieniä palavereita.
X
Yhdessä Folkhälsanin kanssa olemme suunnitelleet sisustuksen Vaasan keskustassa olevaan Folkhälsantaloon. Osa tiloista on monen eri ikäryhmän käytössä mikä asettaa tiettyjä vaatimuksia myös sisustukselle. Materiaalien tulee olla erityisen kulutuksenkestäviä, designin ajatonta ja kalustuksen joustavaa. Uusissa tiloissa on näkyvissä myös Folhälsanin laaja väriskaala.
X
Suunnittelimme Wasa Dredgingin toimitilat Raastuvankadulla. Toimitilat sijaitsevat upeassa vanhassa Wasaborgin talossa keskellä Vaasan keskustaa. Saimme suunnitella L-mallisesta tilasta uuden laajennusosan, johon kuuluu kolme työhuonetta, taukotila, eteinen, käytävä sekä showroom/neuvotteluhuone. Tilat suunniteltiin työntekijöiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti - ottaen huomioon akustiikan, valaistuksen, ergonomian, muunneltavuuden sekä yrityksen imagon. Kohde on ainutlaatuinen sen arkkitehtuurin vuoksi, mutta nyt myös Aveon aistiympäristösuunnittelun vuoksi.
X
Anvian toimistotilat Vaasassa olivat uudistuksen tarpeessa niin pintojen kuin kalusteiden osalta. Uudistus suunniteltiin ja toteutettiin vastaamaan yrityksen graafista ilmettä, unohtamatta käytännöllisyyttä ja muunneltavuutta. Projekti kattoi vastaanoton, osan työtiloista sekä useita neuvotteluhuoneita.
X
Vaasassa taloushallinnon palveluja tarjoava Strands siirtyi uusiin toimistotiloihin. Samalla ajankohtaiseksi tuli tilojen remontointi ja uusien kalusteiden hankkiminen. Aveon sisustussuunnittelijoiden tekemässä suunnitelmassa panostettiin akustiikkaan ja valaistukseen, joiden avulla luotiin hyvinvointia edistävä toimistoympäristö. Sisustus on valoisaa, raikkailla yksityskohdilla.
X
Vaasan Sokos Hotelliin suunniteltiin ja toteutettiin Kvarken kokoustila, joka sai inspiraationsa Maailman perintökohteesta: Merenkurkun saaristosta. Sisustuksesta voit tunnistaa lainehtivat jäälautat, sinisen meren, istuintyynyiksi naamioidut kivet sekä laiturin. Kokoustilan suunnittelussa on huomioitu mahdollisuus taukojen pitämiseen samassa tilassa. Tunnelmaa tehokkaan kokouksen ja rennon tauon välillä saadaan vaihdettua helposti valaistuksen ja muuttuvan äänimaailman avulla.
X
Vaasalaisen mainostoimiston työtilat suunniteltiin vastaamaan yrityksen tarpeita ja imagoa. Suunnittelun tavoitteena oli luoda luova työympäristö, jossa luonto olisi lähellä ajatuksia herättämässä. Tiloissa sijaitsee henkilökunnan työpisteet, neuvottelutila sekä loungetila, jossa voidaan pitää rennompia ideointikokouksia asiakkaiden kanssa. Asiakkaalle suunniteltiin uudet seinäpinnat, akustiikka, tekstiilit sekä kalusteet.
X
Lakea laajensi toimitilojansa Seinäjoen SPR-talossa ja luovutti vastuun sisustussuunnittelusta Aveolle. Rakennusliikkeellä oli toiveena persoonalliset tilat, joiden kalustuksessa huomioitaisiin erityisesti vaatimukset suurten kohdepiirustusten käsittelyyn. Tiloihin suunniteltiin uudet pintamateriaalit, valaistus ja kalusteet. Uudistetut tilat sisälsivät muun muassa neuvotteluhuoneen, toimistotiloja sekä wc:t.
X
Inteno Netmedian pääkonttori Vaasassa koki täydellisen muodonmuutoksen Aveon suunnittelija- ja rakentajatiimin käsissä. Pitkä ja kapea tila jaettiin kolmeen eri tilaan: työtilaan, loungeen ja neuvottelutilaan, mikä loi erityisiä haasteita sekä valaistukselle että akustiikalle. TIlat erotettiin toisistaan lasiseinillä valon kulun takaamiseksi ja kattoon asennettiin akustiikkalevyjä työ- ja neuvottelurauhan varmistamiseksi. Toimistossa uusittiin sekä pintamateriaalit, kalusteet että valaistus ja tekstiilit. Punainen aksenttiväri haettiin yrityksen logosta, jotta tilat vastaisivat fyysiseltä olemukseltaan yrityksen graafista ilmettä.
X
Opsecin tilat Seinäjoen Rytmikorjaamolla olivat pientä uudistamista vailla. Toimitilojen haaste suunnittelulle oli vähäinen neliömäärä, jonka tuli riittää sekä neuvottelutilaksi että työhuoneeksi. Hankkimalla muuntautumiskykyiset kalusteet, jotka toimisivat monessa eri tarkoituksessa, saatiin asiakkaan toive tarkoituksenmukaisista tiloista toteutettua. Suunnittelussa huomioitiin myös yrityksen tunnusvärit sekä lattiassa näkyvä historia. Tilat ovat ennen toimineet postiautovarikkona.
X
Kristiinankaupungin ytimessä sijaitseva turistitoimisto muutti uusiin tiloihin ja muuton yhteydessä tiloihin suunniteltiin kokonainen ilmeen uudistus. Uudet modernit tilat toimivat niin turistien palvelupisteenä kuin paikallisten asukkaiden infopisteenä, ja tästä syystä oli tärkeää huomioida tilojen monikäyttöisyys sekä informatiivisuus.
X
Länsirannikon Eläinklinikan tilat Vaasassa saivat uuden ilmeen juhlavuoden kunniaksi. Aveo pääsi suunnittelemaan ja toteuttamaan heille uudet käytännölliset ja raikkaat tilat. Tilasuunnittelussa tuli ottaa huomioon asiakaskunta, joka koostuu sekä ihmisistä että lemmikkieläimistä. Suunnittelussa kiinnitettiin erityisesti huomiota rauhalliseen värimaailmaan, materiaalien puhtaanapitoon, käytännöllisyyteen sekä akustiikkaan. Vaimentavaa materiaalia lisättiin kattoon sekä osassa tiloissa myös seinille. Odotustilan akustiikka oli tärkeässä osassa, sillä tilassa saattaa samaan aikaan olla useampikin äänekäs potilas odottamassa omaa vuoroaan. Myös viherkasvit saivat luvan sijoittua lattian sijasta kattoon.
X
Sydmedin upouudet tilat Närpiössä kattavat 500 neliömetriä. Projektin suunnittelussa huomioitiin asiakkaan toiveet toimivista tiloista, jonka sisustuksessa nousisi esiin erityisesti yrityksen logo sekä värimaailma. Yhdessä Sydmedin kanssa on Aveon suunnittelijatiimi luonut ergonomisesti toimivan fyysisen ympäristön, johon on poimittu monia uusia teknisiä ratkaisuja. Ergonomia on huomioitu erityisesti säädettävissä kalusteissa, konttorilogistiikassa sekä valaistuksessa ja akustiikassa.
X
Lukion käyttämättömään tilaan toivottiin uudistusta ja uusia ideoita. Huoneeseen suunniteltiin ja toteutettiin opiskelijoille kohdistettu työtila, joka luo mahdollisuudet niin yksityiseen kuin ryhmätyöskentelyyn. Virallisempiin tapaamisiin tarkoitettu kokoushuone on erotettu tilasta kevyellä ja ääntä eristävällä lasiseinällä, jotta muiden työskentely ei häiriintyisi.
X
Isonkyrön kirjasto toivoi kasvojen kohotusta niin nuorten kuin lasten osastolle. Nuoret pääsivät esittämään omia toiveitaan, jotka huomioitiin tilan suunnittelussa. Suunnittelussa kiinnitettiin huomiota tilan akustiikkaan ja näin ollen sijoitettiin akustista materiaalia seinille. Tekstiilien avulla tuotiin tiloihin väriä. Lasten puolelle sijoitettiin sohva, joka toimii paikkana lukuhetkille. Myös nuorten puolelle eurolavoista toteutetut sohvat toimivat peli- ja lukupaikkana. Nuoret pääsivät myös osallistumaan tilan toteutukseen omilla kädentaidoillaan.
X
Tämä valoisa ja kodikas keittiö syntyi yhdessä puusepän kanssa. Keittiösuunnittelu on tehty tarkasti jokaista yksityiskohtaa myöten ja räätälöity täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Keittiön sisustussuunnitelma on nivottu sopimaan talon muuhun sisustustyyliin toistamalla kodin muissa tiloissa esiintyviä yhteensopivia materiaaleja. Ylellinen ja korkealaatuinen keittiö - oikea helmi!
X
Rakennamme konseptiasuntoja luodaksemme uniikkeja asumismahdollisuuksia. Aveo remontoi ja sisustaa asuntoja erilaisten konseptien pohjalta. Voimme esimerkiksi rakentaa kodin, joka on suunniteltu nimenomaan aamuvirkulle jalkapalloharrastajalle. Juuri sitä on konseptiasunto.
X
Aveon sisustussuunnittelutiimi on suunnitellut kokonaisuudessaan tämän arkkitehdin suunnitteleman talon sisäpuolen. Pintamateriaalit, kalusteet, tekstiilit ja pienemmät yksityiskohdat on suunniteltu luomaan viihtyisä ja tervetulleeksi toivottava sisustus perheelle ja heidän ystäville. Tämän kohteen erikoisuus on tilavuus: kolmikerroksinen talo toimii sekä perheen kotina että työpaikkana. Kaikille toiminnoille on omat tilansa. Lopputulos on kaunis koti, jonka sisustus on pehmeä, moderni sekä ajaton huomioiden perheen toiveet ja tarpeet. Rakentaja: Aveo Bygg Rakennus, arkkitehti: Johan Ångerman.
X
Koivulahden Säästöpankki vaihtoi tilojansa Vaasan keskustassa, ja samalla saatiin tarkoituksenmukaisemmat tilat niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin. Pankin panostus asiakaspalveluun asetti uusia vaatimuksia toimistotilalle, ja tämän vuoksi he palkkasivat Aveon suunnittelemaan remontin. Asiakkaan ja henkilökunnan toiveet ja tarpeet on otettu huomioon ja luotu moderni ja raikas tila, jonka ohjenuorina toimivat mm. kierrätys ja paikalliset yhteistyökumppaneiden käyttäminen. Sisustussuunnittelun lähtökohtana oli Säästöpankkiryhmän graafinen profiili, joka perustuu sinisen ja vihreän eri sävyihin. Samat sävyt jatkuvat seinillä, lamelliverhoissa sekä huonekaluissa ja tekstiileissä.
X
OK Perinnän uudet toimitilat vanhoissa kasarmin koulutustiloissa loivat vaatimuksia tehokkaalle avokonttorisuunnittelulle. Tilat kokivat täydellisen muodonmuutoksen, ja avainsanoja prosessin aikana olivat äänenvaimennus, muuntelukyky sekä tilojen yhtenäistäminen yrityksen muun ilmeen kanssa. 1600m² kattoivat useita avokonttoreita, neuvottelutiloja, sosiaalitilat sekä tilat kruunaavan auditorion.
X
Aveon suunnittelema ja Aveo Bygg Rakennuksen toteuttama koti sijaitsee kauniilla paikalla Vaasassa, jossa luonto on suuressa roolissa. Inspiroiduimme ympäristöstä ja lähdimme päivittämään tämän kauniin kodin 2000-luvulle käyttäen ajattomia ja luonnonläheisiä materiaaleja. Valoisuus ja luonnonläheisyys jatkuu läpi koko tyylikkään kodin.
X
Aveo sai tehtäväkseen suunnitella sisustus Lemminkäisen uuteen 2-kerroksiseen rivitalo-osakkeeseen Seinäjoella. Yhteistyössä asiakkaan kanssa Aveo suunnitteli kokonaisuuden, jossa pintamateriaalit, kiintokalusteet ja valaisimet noudattavat yhtenäistä linjaa. Lopputuloksena syntyi upea koti, jonka sisustus on moderni ja ajaton.
X
Aveo suunnitteli ja remontoi uuden sisustuksen 90-luvun arkkitehdin suunnittelemaan rivitaloasuntoon. Lämminhenkinen koti remontoitiin kahdessa vaiheessa, ensin kylpyosasto, ja myöhemmässä vaiheessa keittiö, olohuone ja makuuhuone. Uusien pintamateriaalien ja valaistuksen avulla saatiin koti päivitettyä 2000-luvulle, vaikka asunnossa jo olemassa olevaa luonnetta kunnioitettiinkin välttämällä radikaaleja ratkaisuja. Asiakkaat valitsivat Aveon etsiessään kokonaisvaltaista toimijaa, joka hoitaisi projektin täysin suunnittelusta toteutukseen.
X
Nelihenkisen perheen kodin pitkä suunnitteluprosessi alkoi uudiskohteen vesipisteiden sijoittelusta, jatkuen valaistussuunnittelun, materiaali- ja kalustevalintojen kautta kokonaisuuteen, joka koostui yhdestätoista harmonisesti toisiinsa yhdistyvästä erikokoisesta ja -näköisestä huoneesta. Omakotitalon yleisilme on kotoisan moderni herkullisine yksityiskohtineen.
X
Ilmajoella vuonna 1938 rakennettu noin 160-neliöinen hirsitalo remontoitiin uuden perheen nykytarpeisiin sopivaksi. Suvussa kulkenut talo suunniteltiin ja remontoitiin vanhan talon henkeä kunnioittaen. Materiaaleiksi valittiin muun muassa hengittäviä paperitapetteja, hirsiseiniä jätettiin näkyviin ja keittiö toteutettiin paikallisen puusepän avulla juuri talon henkeen sopivaksi. Uusien materiaalien, kalusteiden, tekstiilien ja valaistuksen avulla saatiin toteutettua kodikas sisustus nuorelle perheelle.
X
Vanhemman talon yläkerrassa sijaitseva kylpyhuone suunniteltiin ja toteutettiin jatkamaan talon modernin sisustuksen linjaa. Erikoisesta katon muodosta ja suurista ikkunoista huolimatta tila saatiin käytännölliseksi, unohtamatta luksusta, jota näkyy muun muassa hohtavissa materiaaleissa, valopeilissä sekä kristallivalaisimessa.
X
Toteutimme myyntistailauksen Vaasan Ammattiopiston rakentamaan valoisaan ja ylelliseen asuntoon Vaasan Metsäkalliossa, joka sijoittuu kivenheiton päähän Kivihaan ostoskeskuksista. Kohteen pohjaratkaisu on erittäin toimiva esimerkiksi kasvavalle lapsiperheelle. Asunnon hulppea kattokorkeus ja avarat pinnat luovat lukemattomia kalustusmahdollisuuksia, unohtamatta suuria terasseja kesäisin.
X
Avara pohjaratkaisu, oma sauna, parkettilattiat, lasitettu kulmaparveke sekä moderni kylpyhuone - koti Keltavuokossa tarjoaa huoletonta ja viihtyisää asumista työpaikkojen ja luonnon lähellä. Olemme yhteistyössä Lemminkäisen kanssa sisustaneet yhden kaksion antaaksemme sinulle käsityksen siitä, kuinka hyvin suunnitellut neliöt voidaan käyttää.
X
Onnistunut myyntistailaus nopeuttaa kohteen myyntiä. Yhteistyökumppanimme Lemminkäinen on tilannut stailauksen osaan myynnissä olevista kohteistaan. Tällä kertaa kyseessä oli Laihialla sijaitseva Asunto Oy Laihian Myllyhovi, johon kuuluu kaksi viisikerroksista kerrostaloa avaralla näköalalla.
X
Silmäasema sijaitsee Vaasan keskustassa historiallisessa ja näyttävässä Wasaborgin talossa. Aveolla oli kunnia päästä suunnittelemaan Silmäaseman laajennettavaa liiketilaa ja käyttöön otettavaa kellaritilaa. Raikkaus ja valoisuus olivat suunnittelun lähtökohtana, jotka jatkuvat läpi koko myymälän unohtamatta Silmäaseman tunnettua lilaa väriä, joka pidettiin hillittynä mm. tekstiileissä ja palvelutiskin takana seinässä pilkottavassa värivalossa. Laajennusosassa haluttiin kunnioittaa talon historiikkiä tuomalla sitä esiin yksityiskohdilla. Tilaa korostettiin pirteän tapettiseinän voimin. Kellaritilaan suunniteltiin toimisto ja neuvottelutila. Tilan tunnelma on rakennettu siihen tilaan sopivaksi, kellarinomaiseksi, mutta kuitenkin valoisaksi kokonaisuudeksi, jossa työnteko on sujuvaa ja kokoustaminen sekä asiakasiltojen järjestäminen on miellyttävää.
X
Dermoshopin laajentaessa tuotevalikoimaansa meikkituotteilla tarvittiin vastaanottoaulaan uusille tuotteille tila, joka selkeästi erottuisi yrityksen muusta tuotevalikoimasta. Sisustuksessa toistettiin tuotteiden muotoilussa käytettyjä mattamustia ja kiiltäviä yksityiskohtia yhtenäisen ilmeen luomiseksi. Tuotehyllyjen taakse asennetun verhon avulla muuntuu tila helposti valokuvastudioksi.
X
Anvian myymälätilat Seinäjoella vaativat uudistamista vastatakseen yrityksen vaatimuksiin muuttuvista myyntituotteista sekä toimiakseen viihtyisänä ympäristönä niin asiakkaille kuin työntekijöille. Suunniteltavat myymälätilat olivat suuruudeltaan noin 130m², jotka sisälsivät mm. työpisteitä ja myyntitiskejä, erilaisia tuote- ja esitehyllyjä sekä asiakkaiden odotustilat.
X
Värimiesten Seinäjoen liiketilojen yhteydessä olevat henkilökunnan tilat ja neuvottelutilat suunniteltiin ja remontoitiin täysin. Asiakkaan toiveena oli henkilökunnan tiloissa huomioida yrityksen logossa ilmenevä punainen sävy ja aikaansaada raikas ympäristö henkilökunnalle. Neuvottelutilasta toivottiin sen sijaan kodikkaampaa ja runsaan tummansävyistä. Neuvottelutilojen akustiikkaa parannettiin 3D-paneelilla, joka maalattiin suunnittelijan värisuunnitelman mukaiseksi.
X
Erääseen Raippaluodon vanhoista tehdasrakennuksista toteutettiin huippuluokan musiikkistudio, Midas Studios. Aveo sai kunnian suunnitella ja toteuttaa sisustuksen, joka pohjautuu ruotsalaisen Ingemar Ohlsson Audio Data Labin tekniseen suunnitteluun. Kokonaisuus koostuu kahdesta äänitysstudiosta, laulutilasta, ohjauskeskuksesta sekä konttoritiloista ja loungesta.
X
KWH-konsernin edustustiloihin Keppo Gårdeniin tarvittiin isompi tila luennoille ja koulutuksille. Aveo vastasi kartanon vanhassa tallirakennuksessa sijaitsevien luentotilojen, suurkeittiön, juhlasalin sekä wc-tilojen sisustussuunnittelusta ja remontoinnista. Haasteeksi muodostui sovittaa uusi sisustus vanhan tallirakennuksen ulkokuoreen. Remontissa on käytetty kestäviä ja laadukkaita materiaaleja, valaistus on suunniteltu toimimaan niin päiväsaikaan kuin iltaisin sekä erilaisiin tapahtumiin sopiviksi. Myös akustiikka otettiin huomioon suunnittelussa.
X
Pääsimme suunnittelemaan tv-studion pelimaailman ympärille sijoittuviin kuvauksiin. Studio sijaitsee Vaasassa vanhassa Vesioikeuden talossa, jonka tunnelma kauniine merimaisemineen haluttiin huomioida tilan suunnittelussa. Kuvauksien kannalta tuli huomioida, että seinissä ei käytetä valkoista pintaa, tilassa ei kaiu eikä synny heijastuspintoja. Tilaan mielenkiintoa syntyi yhdistämällä erilaisia pintoja, kuten Kalklitir -maalia, lattian kudottu vinyylipohjainen matto sekä tilanjakajana toimivia vanhoja puulaatikoita. Rouheat detaljit tuovat tilaan särmää ja ovat myös tuttuja Aveon verkkokaupasta.

Tilaa ilmainen ja inspiroiva tilakartoitus tai jätä yhteydenottopyyntö.

info@aveo.fi
010 322 3600