Aveo är en glad, inspirerande och passionerad inredningsexpert

Rätt personkemi kan kännas nästan magisk. Vissa påstår att vi är tankeläsare – egentligen är vi bara goda lyssnare. Trots starka visioner är det viktigt för oss att förverkliga dem tillsammans med våra kunder. Så har vi jobbat sedan 2006.

Lär känna vårt designteam:

Aveo Ab Oy
Komossavägen 205, 66820 Komossa
Kontorstelefon: 010 322 36 00
info{at}aveo.fi

Anniina Aho Aveo1
Anniina Aho
 
Anniina Aho Aveo2
X
Anniina Aho

Mitt namn är Anniina och jag är känd som Aveonit sedan 2010. Jag studerande till utrymmes- och möbeldesigner i Kuopio och Tyskland och efter det påbörjade jag min karriär hos Aveo. Jag anser att vi borde satsa mera på personalens välmående och fungerande arbetsutrymmen för att skapa effektivare arbetsplatser i Finland. 

 

Jag tycker om utmaningar, mina mångsidiga arbetsuppgifter och jag knyter gärna nya kontakter!

Alexandra Vikberg Aveo1
Alexandra Vikberg
 
Alexandra Vikberg Aveo2
X
Alexandra Vikberg

Jag heter Alexandra och är en sifferälskande pappersnörd som snart har en färsk magisterexamen i handen från Hanken. Jag är född och uppvuxen i Närpes men bor nu i Vasa sedan jag insåg att det var redovisning jag skulle satsa på att lära mig efter gymnasiet. Musik har varit en stor del av mitt liv men nu som då hinner jag också till gymmet eller umgås med släkt och vänner.
Mig hittar ni oftast framför en dator på Aveos kontor med telefon eller papper i handen - och där trivs jag som bäst! Ni kan också hitta mig svarande i webbshopstelefon eller -mailen, omväxling förnöjer tycker jag!

Caroline Strandberg Aveo1
Caroline Strandberg
Inredningsplanerare
 
Caroline Strandberg Aveo2
X
Caroline Strandberg
Inredningsplanerare

Caroline är mitt namn, inredningsplanerare på Aveo. Jag är utbildad inrednings- och textilformgivare. Färger, mönster och naturen inspirerar mig. Udda föremål likaså, vilket gör mig till sakletare och samlare av allt möjligt. Jag anser att inredning skall planeras utgående från användaren för att bli så personanpassad och användarvänlig som möjligt. Vackert, hållbart och fungerande. Företagsutrymmen, belysning, badrum, barnrum samt hållbar design utgör mina intressetoppar i inredning.

Hanna Eklund Aveo1
Hanna Eklund
Inrednings- och akustikplanerare
Moderskapsledig
Hanna Eklund Aveo2
X
Hanna Eklund
Inrednings- och akustikplanerare
Moderskapsledig

Infödd och svuren Vasabo. Jag studerade formgivning i Kouvola på Kymeenlaakson ammattikorkeakoulu 2007-2011, därefter flyttade jag tillbaka till Vasa och började jobba för Aveo. Jag har även jobbat på bl.a. en inrednings- och presentaffär i Vasa. Jobbet är min glädje. Mina intressen är inredning, friluftsliv och gym. Det som ligger nära mitt hjärta är naturen och havet, de fungerar som inspirationskällor i både jobbet och vardagslivet.

Annina Hattula Aveo1
Annina Hattula
Inredningsplanerare
Moderskapsledig
Annina Hattula Aveo2
X
Annina Hattula
Inredningsplanerare
Moderskapsledig

Jag är Annina Hattula och fungerar som Aveos inredningsplanerare i Vasa och Seinäjoki, där jag även är uppvuxen. Jag blev färdig AMK formgivare på våren 2011 och jobbade därefter som köksplanerare. På Aveo har jag varit redan i flera år. Vid sidan om arbetet har jag också fullbordat Management Institute of Finland specialyrkesexamen inom företagsledningen.  

Min passion är inredning såväl som att resa. När jag är ute och reser försöker jag alltid samla på mig så många nya idéer och minnen som möjligt.

Jonathan Hemming Aveo1
Jonathan Hemming
Inredningsplanerare
 
Jonathan Hemming Aveo2
X
Jonathan Hemming
Inredningsplanerare

Formgivare och glad livsnjutare som varit runt världen men återvänt till hembyn. Har tidigare jobbat som produktdesigner, snickare, målare, byggkoordinator, grafiker med mera och kombinerar nu mina erfarenheter som inredare på Aveo. På fritiden hittar man mig på sjön eller på motorcykel längs en krokig landsväg.

Linda Osterholm Aveo1
Linda Österholm
Inredningsplanerare, Fysioterapeut
Moderskapsledig
Linda Osterholm Aveo 2
X
Linda Österholm
Inredningsplanerare, Fysioterapeut
Moderskapsledig

Hemma från Vasa och ständigt på jakt efter utveckling. Är utbildad formgivare och fysioterapeut, två starka intressen som blivit till två intressanta yrken. All utveckling och planering anser jag bör präglas av ett hälsofrämjande tankesätt med kunden i fokus. Som inredningsplanerare vill jag förverkliga kundens vision och skapa individuella och inspirerande miljöer.

Ordet aveo betyder ”något att längta till”. En sinnesstämning kan ändå vara svår att förverkliga. Med vår hjälp gör du det osynliga synligt och får önskemålen att bli ändamålsenliga.